Bidragmodtagere marts 2010 (forside)

1. Fem landskabsarkitektstuderende fra KU-Life tilldeles 4.000 kr. til en studierejse til Berlin 28.april til 2. maj. Formålet er at studere byens moderne landskabsarkitektur.

2. Foreningen for Landskabsarkitektstuderende tildeles 11.700 kr. til en studietur for 13 studerende til Amsterdam. På turen der foregår fra 28. februar til 5. marts skal deltagere bl.a. se industri- og havneindustriområder der byudvikles til rekreative områder. Formålet er også de studerende mødes på tværs af årgangene.

3. Ph.d.-studerende og landskabsarkitekt Anne Dahl Refshauge tildeles 10.000 kr. som støtte til et udvekslingsophold på North Carolina State University, USA. Opholdet er en del af hendes p.d.-studium der handler om legepladser i grønne områder. Se rejserapport.

4. Ti specialstuderende tildeles 13.500 kr. til en studietur til Berlin 19.-24. maj. Formålet er at studere byens arkitektektur og landskabsarkitektur som inspiration til de enkeltes specialer.

4. Ph.d.-studerende og landskabsarkitekt Mona Chor Bjørn tilldeles 7.000 kr. til en studietur i august- september til Sydtyskland for - som led i sit ph.d.-studium - at studere den tyske forskning inden for planteanvendelse i parker og haver.