Bidragmodtagere marts 2014 (forside)

1. En gruppe på omkring 60 kandidatstuderende i landskabsplanlægning har fået et bidrag til en studierejse til Holland. På turen, der varer en uge, er det sigtet at studere havekunst og landskabsarkitektur, både historisk og nutidig.


2. Foreningen af Landskabsarkitektstuderende har fået et bidrag til en studietur til august for omkring 20 studerende på tværs af årgangene. Turen går til Japan hvor man i to uger skal studere landets have- og landskabsarkitektur. Se rejserapport.

3. Henrik Jessen Toft og Betty Jacoby fra Johan Ludvigs Bed & Breakfast har sammen med Nina Brandt Jacobsen, Naturturisme I/S fået tilskud til en videnskabelig bog om syreners historie og position i fortidens og nutidens havekunst og havebrug. Der bliver især set på de sydfynske syrener.

4. Poul Erik Brander og Erik Eriksen har endelig fået et tilskud til et suppleringsbind til deres bog ‘Træer og buske i by og land’ fra 2010. Suppleringsbindet skal omfatte cirka 40 planteslægter der ikke kom med i den første bog, hvorved navnlig have- og parkområdet dækkes bedre.